Halloween Party

14 10 2008

Mi s-a pus mie pata pe creier să organizez o petrecere de Halloween.Cu toate că e o petrecere „sustrasă” din tradiţiile vecinilor de peste ocean,se poate spune că noi trăim Halloween-ul la fel ca ei,facem ce fac şi ei,exceptând „trick or treat” – adică ne daţi ori nu ne daţi – pe la case.Că doar nu ne-om duce la apartamentul şefului de scară să-i strigam „Ne daţi ori nu ne daţi?” Şi el : Vă dau!Plecaţi de-aici!.În fine…acum pun totul pe o hârtie,deci fac planul petrecerii,apoi îi voi arăta planul directorului,şi dacă va aproba proiectul,voi încerca  să folosim cantina şcolii ca spaţiu off road pentru petrecere,mă voi apuca de lucru,voi începe să fac postere,planul bine pus la punct,idei de organizare,concursuri,film halloween,farse micuţe,şi aşa mai departe.Ideea e ca la această petrecere [ Daca se va tine ] să fie invitaţi toţi elevii.Şi din celelalte şcoli,cum ar fi Nicolae Colan,Mihai Viteazul,Constantin Brancuşi şi altele la care nu le ştiu sigur numele.[Nu mă luaţi la rost că nu merge cu mine].Până la update cu mai multe informaţii,vă las cu gândul la această petrecere.Vă voi spune de îndată ce ştiu dacă se va ţine,unde,şi cum.

Bye Bye…

Anunțuri

Acțiuni

informatie

5 responses

15 10 2008
IOSIF

E tare ideea si vreu sa te sustin , daca se poate cumva si daca am timp. Sa stii ca te pricepi la chesti din astea,ce zici sa o facem in scoala noastra la Puskas ?

15 10 2008
BoGy

@ Iosif: De ajutat nu prea ma poti ajuta.Pastreaza-ti timpul liber,nu vreau sa ti-l retin,dar mersi oricum.Pai exact in scoala noastra vroiam sa fac asta.Citeste mai bine si iti vei da seama.

off …: daca aveti idei,sau chiar mai bine , experienta in petreceri halloween [ eu nu am.e prima oara cand vreau sa fac o petrecere de halloween,asa ca nu stiu cu ce se mananca halloween-u’ asta.] anuntati-ma daca nu vreti sa tineti tot in voi,sa stiti numai voi.

25 10 2008
bebe

foarte buna idee!daca o aproba directorul o s-o tinem toata ziua si seara…evident.parca vezi k la ora 22 la apartamentu dirigintei:ne dati ori nu ne dati? si ea:va dau un test la prima ora.deabea astept

29 10 2008
Andreea

Stiu exact unde gasiti accesorii de petrecere si costume de Halloween: http://www.jokeshop.ro

29 10 2008
BoGy

Multumesc de informatie.Dar din pacate,nu mai organizez,pentru ca nu o sa iasa bine…doar 80 de persoane…anul viitor poate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: