„Apocalipsa”

9 09 2008

Ia uite ,cica vine sfarsitul lumii,ca in 2000, cand eu,credul fiind,ca orice copil de 6 ani, credeam ca vine sfarsitul lumii,ca voi muri fara sa am o familie,sa am voie sa beau,sa conduc si asa mai departe.

Eram speriat pe atunci, ca Doamne Doamne,vine sa ne judece,si deja ma gandeam ce am gresit,si imi faceam o lista ca de Pasti,cand te duci sa te spovedesti si sa te impartasesti.

Nu inteleg de ce vor astia sa cutreiere viitoru,si trecutu.Ca doar nu o sa poata schimba nimic, pentru ca daca ai schimba ceva,tot,absoltu TOT s-ar schimba,si nu cred ca ar vrea  „guvernu” asta.

In fine,logic vorbind,daca vrei sa schimbi viitoru,e de ajuns sa saluti pe cineva,sa stai de vorba cu el,sa-l intrebi pe unde o ia inspre gara,si acel cineva,nu mai trece prin fata bancii exact cand directoru se uita pe geam,asa ca nu se mai poate indragosti de ea,nu mai au copii impreuna,se duce dracu’ tot.

Nu inteleg ce dracu’ sa schimbe in trecut?Sa se duca sa il extermine pe Hitler si pe Stalin,ca sa nu mai faca oribilele „exterminari” ale poporului inferior,cum ii placea lui Hitler sa spuna.

Astept,astept,astept sa vad daca chiar ne va lua Doamne Doamne printr-o gaura neagra,si ne va duce in alt univers,si se va schmba viata mea.

Va intrebati ce m-a apucat de vorbesc despre chestiile astea?

Hai ca va zic.Ia uite ce stire am gasit pe net,si mi-a invadat spatiul auditiv la stirile de la ora 22 :  

 

„–Cel mai grandios experiment ştiinţific de până acum se poate sfârşi apocaliptic, consideră contestatarii lui. Peste trei zile va fi pus în mişcare cel mai mare accelerator de particule din lume. Giganticul aparat electromagnetic (LHC) va produce o coliziune extrem de puternică între hadroni (particule elementare cu masă egală sau superioară protonilor, susceptibile de interacţiune nucleară), după cum precizează Organizaţia Europeană pentru Cercetări Nucleare (CERN). Dar energia rezultată din coliziune va fi de 14 Tera electron/volţi (TeV), putând să genereze „găuri negre“ artificiale care ar înghiţi Pământul, ba chiar şi întregul Univers. Numeroase voci, mai mult sau mai puţin avizate, atrag atenţia asupra acestei posibilităţi, deşi specialiştii o consideră „apropiată de zero“, potrivit cotidianului francez „Liberation“. 

Fizicienii, confuzi în explicaţii 

Posibilitatea apariţiei de „găuri negre“ – zone de antimaterie caracterizate printr-o puternică atracţie gravitaţională, putând absorbi planete sau constelaţii întregi – este „aproape“ nulă, consideră specialiştii care lucrează la proiect. Numai că acest „aproape“ a generat groază printre cei care consideră că fizicienii europeni se joacă de-a Dumnezeu. 

„Problema care se pune este cea a infinitului, comparat cu frontierele cunoaşterii. Dacă şansa de a se naşte o «gaură neagră» este infimă, atunci mai există o şansă cât de mică să fie şi pericol. Dacă ne referim la pericolul dispariţiei Pământului, atunci el nu are limite. Şi dacă înmulţim şansa infimă cu pericolul infinit, obţinem un… risc infinit“, apreciază „Liberation“. 

Experiment dat în judecată

Principiul riscului infim multiplicat cu pericolul infinit i-a făcut pe unii să târască CERN prin tribunale. Americanul Walter L. Wagner şi spaniolul Luis Sancho au avut curajul să facă acest lucru, în martie, în faţa unui tribunal din Hawaii. Ba chiar au şi apreciat că, în doar câteva luni, Terra va fi absorbită de „gaura neagră“ care se va produce. Au pierdut, dar întrebările ridicate de ei rămân. Mai ales că justificările fizicienilor, care spun că habar n-au despre ce se va întâmpla în interiorul LHC, sperând că vor fi plăcut surprinşi, n-au nimic liniştitor. 

„Cum ar putea fizicienii să ne asigure că nu există riscuri, sperând totodată că vor descoperi ceva incredibil?“, se întreabă şi Michel Spiro, directorul Institutului Naţional de Fizică Nucleară din Franţa, citat de „Liberation“.–„

 

 

Daca vreti sa vedeti stirea originala,dati click pe urmatorul link :

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/819691/Sfarsitul-lumii-vine-miercuri-10-septembrie/

 

*Credite : Evenimentul zilei – www.evz.ro 

Anunțuri

Acțiuni

informatie

One response

9 09 2008
ana...eupetnteiubesc

iaraji vine sfarjithul lumii iar:)))dai in flociii masii:))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: